Få jobb gjennom Skuespillerkatalogen

Skuespillerkatalogen er Norges største castingkatalog for profesjonelle skuespillere. Som medlem får du en egen presentasjonsside der du kostnadsfritt kan legge ut showreels, lydfiler, bilder og tekst.

I Skuespillerkatalogen finner du også casting- og jobbtilbud fra oppdragsgivere. Katalogen driftes av Norsk Skuespillerforbund. Vil du vite mer, spør redaksjonen.

Få oppføring i Skuespillerkatalogen!

Registrering i Skuespillerkatalogen.no er foreløpig forbeholdt medlemmer av Norsk Skuespillerforbund. Les om fordelene ved å være tilknyttet forbundet eller søk om medlemskap på Norsk Skuespillerforbunds hjemmeside.


For alle medlemmer av Norsk Skuespillerforbund er oppføring i Skuespillerkatalogen gratis. Om du ikke tidligere har benyttet deg av denne medlemsfordelen, samtykker du til registrering i katalogen ved å fylle ut skjemaet under. Vi vil aktivere din side og sende deg brukernavn og passord innen en uke.


Du må ha en gyldig e-postadresse for å kunne registrere deg v.h.a. dette skjemaet.
(Mangler du en e-postadresse, kan du opprette en gratis på f.eks. www.gmail.com, www.hotmail.com el.l.)


Telefon:
E-postadresse:
Yrke:
Fornavn:
Etternavn:
Jeg er:
Fødselsdato, (ååmmdd):
1 - Søk om oppføring i katalogen

Alle medlemmer av Norsk Skuespillerforbund får gratis oppføring i Skuespillerkatalogen. Ikke medlem av forbundet? Søk om medlemskap her.


Om du allerede er forbundsmedlem, men ikke har benyttet deg av katalogen, gi tillatelse til at vi oppretter din presentasjonsside ved å fylle ut skjemaet over. Vi vil aktivere din side så snart som mulig, senest i løpet av en uke. Du får påloggingsopplysninger sendt til din e-postadresse.  

2 - Oppdater din CV og profil

På profilsiden har du mange muligheter til å presentere deg for arbeidsgivere. Du kan legge inn bilder, filmklipp og lydprøver, og du kan skrive inn rolleeksempler innen flere ulike arbeidsområder.

Oppdatering og redigering er enkelt, og gjøres direkte på siden. Du er selv ansvarlig for alle endringer og oppdateringer.
Vær nøye med staving.

TIPS:


NB: Skuespillerkatalogen fungerer best i nettlesere som Google Chrome og Mozilla Firefox. Hvis du bruker Safari og ikke får lastet opp bilder eller showreel, kan du prøve å skifte nettleser. Hvis det fortsatt ikke fungerer, ta kontakt på post@skuespillerkatalogen.no

3 - Last opp bilder, filmklipp og lydfiler - enkelt og kostnadsfritt!

Du kan laste opp filmklipp, stemmeprøver og dokumenter til din presentasjonsside. Du kan laste opp maksimalt ti bilder, ti filmklipp og ti stemmeprøver. Du kan også laste opp dokumenter (som presseklipp etc.) i word og PDF-format.

Vær oppmerksom på at du plikter å ha tillatelse fra alle impliserte rettighetshavere før du laster opp noe til din side.

For bilder skal navn på fotograf oppgis. Castere anbefaler deg som er skuespiller å lage en showreel med klipp fra tidligere roller, eller en video der du presenter deg selv foran kamera. Trenger du hjelp med å lage en filmpresentasjon eller stemmeprøver? Se en oversikt over våre samarbeidspartnere her.

Kort om film- og stemmeprøver: Alle filmer du laster opp, bør ha deg i fokus, det tjener ingen hensikt å last opp lange klipp der du ikke selv er med, eller det er uklart hvilken av de medvirkende som er deg. Vi ber om at du i utgangspunktet benytter lydfiler for eksempler der du medvirker som stemme.

4 - Lenk til andre nettsteder fra din CV - og omvendt

Du kan legge inn flere direktelenker fra din CV til andre nettsteder, som Facebook, IMDB, YouTube eller din egen hjemmeside.
Vær nøye med å angi riktig lenkeadresse!

Du kan også velge å dele din profilside i Skuespillerkatalogen med andre enn katalogens abonnenter. Dette gjør du under "Innstillinger". Der får du en direkte lenkeadresse til din presentasjonsside, som du kan sende til de du måtte ønske.

Du kan selvsagt også laste ned en pdf-versjon av din CV.

5 - Søk etter oppdragsgivere

Vil du selv aktivt søke etter oppdrag? I vårt bransjeregister finner du en oversikt over castingbyråer teatre, grupper, produksjonsselskaper som benytter seg av katalogen.
Alle oppdragsgivere har en egen presentasjonsside med kontaktopplysninger.
(For registrering av ditt firma i bransjeregisteret, tegn abonnement eller gratiskonto. Abonnement på skuespillerkatalogen er forbeholdt selskaper som tilbyr jobb til skuespillere.)

6 - Sjekk nye jobbtilbud

Alle oppdragsgivere som har avtale med Norsk Skuespillerforbund kan fritt publisere stillingsannonser og meldinger om auditions på Skuespillerkatalogen.no. Utlysninger fra oppdragsgivere finner du under "nye jobbtilbud".  Denne siden er kun åpen for Skuespillerkatalogens brukere.

7 - Besøksstatistikk

Vil du vite hvor mange som har sett på eller lastet ned din CV? Under Dine sider finner du statistikk som gir deg informasjon om dette. Du kan se hvor mange som har beøskt din side, og hvor mange som har lastet ned utskriftversjon av presentasjonen.