For utøvere

Registrering
Lag ditt eget passord
Opplysninger i CV
Last opp bilder
Last opp filmklipp, stemmeprøver og dokumenter
Søk i bransjeregisteret
Jobbtilbud
Brukerstøtte
Trenger du hjelp?
Nye bilder, stemmeprøver og filmklipp

Lag ditt eget passord

Normalt vil vi opprette en konto til deg i løpet av førstkommende virkedag etter søknad. Vi sender så et passord til din e-postadresse.

Ved hjelp av din e-postadresse og passordet, kan du selv logge deg inn på kontoen din. Du kan deretter velge å lage et nytt, personlig passord som er lettere for deg å huske.

Ikke glem å lagre innloggingsinformasjonen din på et trygt sted, slik at ingen uvedkommende kan komme inn på kontoen din!