For oppdragsgivere

Tegn abonnement
Lag passord
Håndter ditt abonnement
Presentasjon av din virksomhet
Søk etter skuespillere
Lagre skuespillernes CVer
Gratis utlysning av oppdrag
Brukerstøtte

Søk etter skuespillere

I Skuespillerkatalogen kan du med et abonnement søke blant over 1300 profesjonelle skuespillere i Norge. Du kan velge mellom enkelt eller avansert søk. For eksempel kan du velge å finne alle med showreels eller stemmeprøve på sin profilside. Du kan også søke på helt bestemte kriterier som alder, bosted, hårfarge eller type erfaring.

Resultatene blir presentert med eller uten bilder, avhengig av hva du ønsker. På den enkeltes profilside/ CV vil du finne detaljert informasjon og kontakinformasjon.